Netwerken & Events

Het opbouwen en onderhouden van een goed netwerk is een erg kostbare en tijdrovende aangelegenheid. Uiteraard maken de verschillende zakelijke social media netwerk sites het u een stuk gemakkelijker om uw netwerk te onderhouden.

 15876641 s


Rogers E & C organiseert verschillende soorten zakelijke netwerkbijeenkomsten. Deze zijn onder te brengen in twee verschillende categorie├źn:

  • Discussie, kennis en ervaringsnetwerkbijeenkomst
  • New Business netwerkbijeenkomst

 

Discussie, kennis en ervaringsnetwerkbijeenkomst:

Bij deze bijeenkomsten staan kennis- en ervaringuitwisselen centraal.
Een voorbeeld van een discussie en netwerkbijkomst die wij organiseren is het e-Channel netwerk
Logo van het e-Channel Netwerk def2

 

Rogers E & C is de bedenker en oprichter van het e-Channel Netwerk. Het e-Channel Netwerk is een discussie en netwerk platform, waar op een interactievemanier wordt ingezoomd op de volledige waarde en proces keten rondom de inzet van het internet als informatie-, communicatie- en of verkoopkanaal.

 

 New Business Netwerkbijeenkomst

 

Bijdeze bijeenkomsten brengen wij vraag en aanbod op een creative manier bij elkaar.

Binden NBD resizedVerschillende toeleveranciers van een product en of dienst worden bijelkaar gebracht. De bezoekers van deze bijeenkomsten hebben aangegeven in de markt te zijn voor een soortgelijk product en of dienst.

Door middel van een interactief programma worden er verschillende korte sessies belegd tussen toeleveranciers en bezoekers en bezoekers onderling.

Contact

Contact informatie  Rogers enc 4

Contactpersoon

Contact Duncan Rogers

 Contact linkedin

FacebookLogo